Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Big band NOVA na Mostovni

7. decembra 2018 ob 7. decembra 2018 - 7. decembra 2018

5€

Big band NOVA je prva zasedba, ki nepretrgoma deluje od ustanovitve društva leta 1996. V njej sodelujejo mladi talenti, ljubitelji in profesionalni glasbeniki. Big band NOVA je postal širše prepoznaven ansambel, s katerim nastopajo mnoge slovenske pevske zvezde: Vlado Kreslin, Rudi Bučar, Nuša Derenda, Alenka Godec, Tinkara Kovač, Anika Horvat, Nuška Drašček, Oto Pestner in mnogi drugi. Med posebne uspehe se uvrščajo tudi koncerti s priznanima ameriškima jazz pevkama Gwen Hughes in Sherrito Duran.
Z leti delovanja je repertoar Big banda NOVA rastel po obsegu repertoarja in številu zvrsti. Izvajajo tako skladbe iz obdobja zgodnjega swinga, latina, funka, kot tudi avtorske priredbe slovenskih popevk in ameriških gospelov ter originalne kompozicije svojih sedanjih in bivših članov – Blaža Pahorja, Anžeta Vrabca, Boštjana Simona, Gorana Krmaca in Damijana Valentinuzzija, ki Big band trenutno tudi vodi.

Tokrat se bodo na Mostovni predstavili z inštrumentalnim programom, sestavljenim iz znanih uspešnic, jazz standardov in avtorskih del članov. Kot solisti pa se bodo izkazali člani Big banda NOVA.
Program: Vrabec, Pahor, Brecker, Privšek, Monk, Golson, Harria, Rodgers, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire.

Vstopnina: 5 €

Vstopnice bodo v prodaji na prizorišču od 21.00 naprej.

Podrobnosti

Datum:
7. decembra 2018
Čas:
7. decembra 2018
Cena:
5€

Organizator

Glasbeno društvo NOVA
Telefon:
041 618 373
Email:
info (a) gdnova.si

Prizorišče

Mostovna
Cesta IX. korpusa 99a
Solkan, 5250 Slovenija
+ Google Map