Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Vokalna skupina Ardeo in NOVA Jazz Band | koncert

12. avgusta ob 12. avgusta - 12. avgusta

7€

Vokalno skupino Ardeo sestavljajo dekleta iz Goriške. Delujejo pod okriljem Kulturno prosvetnega društva Lipa Šempas, skupino pa vodi Maja Bratina. To, da prihajajo iz Goriške, je pomembna informacija, saj živijo v krajih, kjer sončni žarki pogosto krasijo nebo, z žarenjem pa je močno povezano tudi njihovo ime. Ardeo namreč v latinščini pomeni gorim, žarim, zaljubljen sem, žarim od ljubezni. In ta dekleta so Ardeo! 7 deklet, ki gorijo od energije do ustvarjanja, žarijo od veselja in ljubezni do glasbe ter petja, in so zaljubljene v življenje! Svoje žare in ljubezen želijo z glasovi v polnosti deliti s poslušalci. Včasih pa so Ardeo preprosto zato, ker zažigajo.

Glasbenike, člane Big banda NOVA, je zanimanje za jazz in improvizirano glasbo ter preizkušanje izraznih možnosti povezalo v kvintet NOVA Jazz Band. Preigravanje jazz standardov v različnih preoblekah ima še poseben čar v sproščenem vzdušju jazz klubov z živo glasbo.

Vstopnina: 7 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa 5 €.

Rezervacija vstopnic na 041 618 373 ali preko spletne strani.

______________________________________________________
V kolikor zaradi slabega vremena in/ali nezmožnosti zagotovitve izvajanja ustreznih higienskih priporočil ob širjenju virusa SARS-CoV-2 posameznega dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma pravico dogodek odpovedati.

Podrobnosti

Datum:
12. avgusta
Čas:
12. avgusta
Cena:
7€
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Vipavski Križ
na placu
Vipavski Križ, Slovenija

Organizator

Glasbeno društvo NOVA
Telefon:
041 618 373
Email:
info (a) gdnova.si