JUNIOR STRINGS

8. - 12. julij 2017

 

težavnost: nezahtevno
 starost: 8 - 11 let

Glasbila v orkestru: violina, viola, violončelo, kontrabas, tolkala

Program
Pat Legg: Let's dance:
- Olga square dance
- Spanish dance
- Dutch dance
- Irish dance
Folk dances (arr. Pat Legg): Let's dance again:
T. Rendall & W. Thomas (arr. L. Moore): The Chicken dance
A. Romero & R. Ruiz (arr. B. Cerulli): Macarena
G. F. Handel: Handel in Miniature 1. Air op. 6, št. 12

kotizacija: 120 €
Kotizacija ne vključuje stroškov bivanja in prehrane.

cena polnega penziona: 135 €
4x polni penzion (Hotel Alp***, kosilo / večerja na OŠ Bovec) + kosilo in večerja zadnji dan + stalna prisotnost OrkesterkamP vzgojiteljic

Družinam z več mladimi OrkesterkamP glasbeniki nudimo poseben 50% popust pri kotizaciji za drugega in vsakega naslednjega otroka.
Prosimo, če pri prijavi v rubriki "opombe" navedete vse otroke v družini, prijavljene na programe OrkesterkamP.

Udeleženci bodo deležni tudi individualnih ur s posameznim mentorjem.

Mentorji:

 

Sonja Alatič

Inštrument: violina

Več informacij

Sonja Alatič je iz violine diplomirala leta 2003 na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Dobitnica Savinovega priznanja je na državnih in mednarodnih tekmovanjih prejela več nagrad; izpopolnjevala se je na mojstrskih tečajih in poletnih šolah doma in v tujini. Poudarek daje komornemu in orkestrskemu muziciranju. Bila je članica Celjskega godalnega orkestra, Savitre ter orkestrov Opere in baleta SNG Maribor in Hiše kulture Celje in je bila koncertna mojstrica operetnega orkestra ZKŠT Žalec. Sodeluje s skupino Guitarissimo, kitarsko zasedbo Musica Alegria. Je članica družinskega tria; z bratom, tolkalcem, Antonom Alatičem, od nastopa v Slovenski filharmoniji leta 2010, redno koncertirata po Sloveniji in v tujini. Poučevala je na glasbenih šolah v Idriji in Radečah. Od leta 1997 je zaposlena na Glasbeni šoli Risto Savin Žalec.

Katarina Jericijo

Inštrument: violončelo

Več informacij

Srednjo glasbeno šolo je naredila v Beogradu. Na državnih in mednarodnih tekmovanjih je prejela številne nagrade in pohvale; za izjemne dosežke ji je mesto Beograd podelilo priznanje. Diplomirala je leta 2010 v Münchnu (prof. Jan Polašek) in je takrat igrala kot solistka pri komornem orkestru Amati. S simfoničnim orkestrom Philharmonie der Nationen se je udeležila več evropskih turnej. Leta 2006 je diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani (prof. Miloš Mlejnik). Več let je sodelovala s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija; igrala je v orkestrih Slovenske filharmonije, SNG Opera in balet Ljubljana in v komornem orkestru Festine kot solo čelistka. Pedagoško udejstvovanje je pričela na glasbeni šoli v Cerknici in v Ilirski Bistrici. Od leta 2006 je zaposlena v Glasbeni šoli Kranj.

Polona Udovič

Inštrument: violina

Več informacij

TBA