Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

EX AURO | koncert

15. julija 2021 ob 15. julija 2021 - 15. julija 2021

8€

EX AURO je mednarodni plesno-glasbeni projekt, v katerem sta svoje ‘zlate vizije’ združila Maria Keck in Tomaž Pačnik. Gre za rezultat njunega skupnega raziskovanja ter izjemno zvočno popotovanje, skozi katerega na kreativen način in v sodobnih ter živih priredbah predstavljata mešanico flamenca ter ostalih, z njim povezanih eksotičnih glasbenih zvrsti.

Maria Keck je madžarka umetnica, ki je dolga leta živela in delovala v Španiji. S plesom in glasbo je prepotovala dobršen del sveta, skozi različne zasedbe in projekte pa predstavlja tako tradicionalne, kot moderne zvrsti flamenca in etna.

Tomaž Pačnik je skozi sodelovanja z mnogimi izvajalci že dolgo del tako slovenske, kot tudi mednarodne glasbene scene. V zadnjih letih ga je poleg raziskovanja poli-ritmike obsedel tudi flamenco. In čeprav klavir ni tipičen flamenco inštrument, z njim spretno ponazarja melodične in ritmične posebnosti te andaluzijske kulture.

Vstopnina: 8 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa: 6 €

Rezervacija vstopnic na 041 618 373 ali preko spletne strani.

______________________________________________________
V kolikor zaradi slabega vremena in/ali nezmožnosti zagotovitve izvajanja ustreznih higienskih priporočil ob širjenju virusa SARS-CoV-2 posameznega dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma pravico dogodek odpovedati.

Podrobnosti

Datum:
15. julija 2021
Ura:
15. julija 2021
Cena:
8€
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Vipavski Križ
na placu
Vipavski Križ, Slovenija

Organizator

Glasbeno društvo NOVA
Telefon:
041 618 373
E-naslov:
info (a) gdnova.si