Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zakaj pa ne jota? | folklorna predstava

26. avgusta 2021 ob 26. avgusta 2021 - 26. avgusta 2021

€12

Četrtek, 26. avgusta, ob 20.30.

Zakaj pa ne jota? je plesno glasbena predstava članov FD Gartrož, nastala v sodelovanju z Godalnim kvartetom NOVA ter uporabniki VDC Nova Gorica. Ljudsko pesem, ples, igro, glasbo so zakuhali v celoto. Celoto, ki ji pravijo jota, prispodoba za zmešnjavo. Zakaj pa ne? Saj smo ravno v tem, lahko rečemo »jotnem« obdobju lačni kulture, nasmehov, domačnosti, pa tudi vonja in okusa. Predstava se dogaja, kje drugje kot na vndimi. Vndima ni le delo. Je dogodek, je prilika za druženje, okrepčilo, prilika za spomine, razmišljanja ter različne poglede na moške, ženske,
ljubezni. Življenska modrost, izkušnje, primešana ljudska pesem, ples, glasba, igra, ravno prav zabeljeno z zanimivimi priredbami … Kdo nam upa narekovati, da se takšne jote ne sme, ne da skuhati?

Vstopnina: 12 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa 10 €.

Rezervacija vstopnic na 041 618 373 ali preko spletne strani.

______________________________________________________
V kolikor zaradi slabega vremena in/ali nezmožnosti zagotovitve izvajanja ustreznih higienskih priporočil ob širjenju virusa SARS-CoV-2 posameznega dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma pravico dogodek odpovedati.

Podrobnosti

Datum:
26. avgusta 2021
Ura:
26. avgusta 2021
Cena:
€12
Kategorija Dogodek:

Organizator

Glasbeno društvo NOVA
Telefon:
041 618 373
E-naslov:
info (a) gdnova.si

Prizorišče

Vipavski Križ
na placu
Vipavski Križ, Slovenija
+ Google Map