Intermediate Orkesterkamp Week
30. junij - 8. julij 2018

"Glasbeno šolo obiskujem že več let in opažam, da povsod vse znam. Zato bom poiskal izziv. Prijavil se bom na Intermediate OrkesterkamP Week kjer bom lahko poizkusil vse česar še nisem. Predvsem mislim tu na rafting, glasbeno olimpijado in večerna druženja z novimi najboljšimi prijatelji iz vse Slovenije in tujine. No, pa da ne bo moj učitelj jezen, bom vsak dan kar precej ur porabil za vaje ali v simfoničnem, godalnem, pihalnem, trobilnem ali jazz orkestru. Nikomur ne bom povedal, da bom sodeloval tudi v komornih skupinah in ansamblih ter nastopal in poslušal prijatelje in prijateljice na koncertih. No, vse to bom počel čez dan …." (Žan, 16 let)

Rok prijav je 31. maj, oz. do zapolnitve mest

Glasbeni sestavi, ki bodo delovali v času Intermediate Orkesterkamp Week-a:
Jazz skupine
Tolkalni ansambel
BBB - Bovec Big Band
Camerata
Godalni orkester

Pihalni orkester
Simfonični orkester

Učenci se bodo poleg glasbenega izobraževanja lahko udejstvovali tudi v športu, plesu, ročnih spretnostih in drugih aktivnostih.


Glasbila v orkestru: violina, viola, violončelo, kontrabas, flavta, oboa, fagot, klarinet, saksofon, trobenta, pozavna, eufonij, rog, tuba, kitara, klavir, tolkala, ...

Priporočena starost:  od 13 let naprej

prijavnina (se plača ob prijavi): 80 €

kotizacija (se plača ob prihodu na kamp): 100 €

cena polnega penziona: 300 €
8x polni penzion (spanje in zajterk v Hotel Alp***, kosilo in večerja na OŠ Bovec) + kosilo in večerja zadnji dan + stalna prisotnost OrkesterkamP vzgojiteljic

Družinam z več mladimi OrkesterkamP glasbeniki nudimo poseben 50% popust pri celotnem znesku (prijavnine in kotizacije) za drugega in vsakega naslednjega otroka.
Prosimo, če pri prijavi v rubriki "opombe" navedete vse otroke v družini, prijavljene na programe OrkesterkamP.

cene vsebujejo DDV