Junior Orkesterkamp Week
24.- 29. junij 2018

"Sem nadobudna mlada glasbenica, prvi razred osnovne glasbene šole je že za mano. Moji starši verjamejo vame, zato mi bodo omogočili, da grem na najboljši glasbeni kamp v Sloveniji. Na Junior OrkesterkamP Week bom igrala v vseh orkestrih, kjer se najde moj inštrument, prvič bom igrala tudi v velikem simfoničnem orkestru in preizkusila drugačne ritme v Jazz Bandu. Kako je to mogoče, sprašujete? Z nami bodo namreč najbolj kul mentorji, dirigenti in animatorji. Spustili se bomo po osvežujoči Soči in preverili ali dolina adrenalina upraviči svoje ime. Pravočasno se moram prijaviti, da ostali turisti ne zasedejo prelepega Bovca! Starše sem pa že vprašala, da mi bodo prihranili evrčke za OrkesterkamP."  (Julija, 11 let)

Rok za prijavo je 31. maj, oz. do zapolnitve mest.

Glasbeni sestavi, ki bodo delovali v času Junior Orkesterkamp Week-a:
Ansambel Flavt
Trobilni ansambel
Folk&Pop Band
Godalni orkester
Pihalni Orkester
Simfonični orkester

Učenci se bodo poleg glasbenega izobraževanja lahko udejstvovali tudi v športu, plesu, ročnih spretnostih in drugih aktivnostih.


Glasbila v orkestru: violina, viola, violončelo, kontrabas, flavta, oboa, fagot, klarinet, saksofon, trobenta, pozavna, eufonij, rog, tuba, klavir, tolkala, ...

Priporočena starost: 8 - 13 let

prijavnina (se plača ob prijavi): 80 €

kotizacija (se plača ob prihodu na kamp): 80 €

cena polnega penziona: 190 €
5x polni penzion (spanje in zajtrk v Hotel Alp***, kosilo in večerja na OŠ Bovec) + kosilo in večerja zadnji dan + stalna prisotnost OrkesterkamP vzgojiteljic

Družinam z več mladimi OrkesterkamP glasbeniki nudimo poseben 50% popust pri celotnem znesku (prijavnina in kotizacija) za drugega in vsakega naslednjega otroka.
Prosimo, če pri prijavi v rubriki "opombe" navedete vse otroke v družini, prijavljene na programe OrkesterkamP.

cene vsebujejo DDV