Vsi, ki iščete nekaj zase, za svojo dušo in svoje telo, boste našli v deželi Bovški. Tu vam je v obilju ponujeno vse, česar si morda skrivaj želite: neokrnjena in divja narava, gore in smaragdna reka s pritoki, blag edinstven preplet alpske in sredozemske klime, stoletja ohranjena tradicija, pristni ljudje, njihova odlična gostoljubnost in domiselnost njihove ponudbe.

Bovec je mali gorski biser Slovenije. Simpatično mestece, obkroženo z visokimi vrhovi Julijskih Alp, je pravi raj za vse, ki želite pobegniti od mestnega vrveža.

Z organiziranim prevozom

Ponujamo organiziran prevoz iz vseh večjih mest po Sloveniji.

Z avtomobilom 

Iz smeri Ljubljane je najkrajša pot do Bovca po Gorenjski, mimo Kranjske Gore in Rateč v Italijo, pred Trbižem (Tarvisio) zavijemo levo (dobro označeno križišče), gremo preko prelaza Predel do Bovca.

Iz smeri Nova Gorica vas pot do Bovca pelje mimo Tolmina in Kobarida.

Iz Italije lahko pridete do Bovca s prečkanjem meje pri kraju Robič/Stupizza ali iz Trbiža (Tarvisio) preko prelaza Predel.

Iz Avstrije vas najkrajša pot do Bovca pelje preko italijanskega mesta Trbiž (Tarvisio) in prelaza Predel.

Z avtobusom

Iz Ljubljanske avtobusne postaje vas avtobus pelje preko Idrije, Tolmina in Kobarida vse do Bovca. Iz Avtobusne postaje Nova Gorica pa preko Kanala, Tolmina in Kobarida do Bovca.

Hostel Soča Rocks nudi možnost prevoza z mini avtobusom (za 8 oseb) iz Kobarida, Tolmina in Kranjske Gore ter z železniških postaj na Mostu na Soči, v Trbižu (Tarvisio Boscoverde) in Čedadu (Cividale del Friuli).

Za ljubitelje gora in izletnike je v juliju in avgustu na voljo poseben "planinski avtobus", ki povezuje Ljubljano in Bovec preko slikovitega prelaza Vršič (program "Gremo v hribe"). V poletnih mesecih je na voljo tudi linija, ki povezuje Ljubljano in Novo Gorico preko Bovca.

Najbližja letališča 
Letališče Celovec  99 km (1h 15 min)
Letališče Trst  86 km (1h 30 min)
Letališče Ljubljana 110 km (1h 30 min)
Letališče Benetke 183 km (2h 20 min)
Treviso  191 km (2h 25 min)